Rapport fra forberedelsene til aksjonsdagen.
Elevrådet ved Færder videregående skole har vært svært engasjert for å få gjennomført en aksjonsdag, og som et startskudd for aksjonsdagen tirsdag 23. april fikk elevene ved skolen servert mat fra Sri Lanka i en utvida lunsj mandag på Teie og tirsdag på Korten.
Kjøkkengjengen. Fra venstre Taran, Oliver, Marte og Mukil.
Elever møtte opp kl. seks på morgenen for å få ferdig maten og det ble jobba intenst i flere timer med kutting av grønnsaker og tilbereding av de forskjellige rettene. Mukilvannan Navaratnam fra ledelsen i Slottsfjellet barnehjem og ressurssenter var hovedansvarlig for matlagingen.
Alle som deltok i tilberedelsene opplevde det som en svært hyggelig og meningsfull aktivitet selv om det starta tidlig på morgenen, og ved lunsjen var køene lange og maten ble svært godt mottatt av elevene. Vi vil også takke Kristian i kantina på Teie for god hjelp.
Marte forklarer hva som serveres.
Hilsen
Anne Oline Granløv
Avdelingsleder STF/DH
Færder videregående skole